Welkom op mijn blog!

Hey allemaal, mijn naam is Eline Sijtsma. Ik ben 23 jaar oud en ik woon in provincie Groningen.

Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden spontaan begonnen om een boek te schrijven. Ik had een verhaal in grote lijnen in mijn hoofd en ik begon met schrijven. Uiteindelijk had ik niet verwacht dat het echt een heel boek ging worden. Ik werd steeds enthousiaster en ik heb de grote stap gezet om mijn manuscript op te sturen.

Mijn manuscript is goedgekeurd alleen moest het nog gecorrigeerd worden. Deze week heb ik mogen horen dat mijn boek helemaal is goedgekeurd! De verschijningsdatum is gepland op 3 December.
Er komt nog heel wat bij kijken voor de uitgeefdatum, maar ik hou jullie op de hoogte!

De titel van mijn boek is: 'Voor altijd gevangen.'

Hieronder de samenvatting van mijn boek.

Als Emily op klaarlichte dag wordt ontvoerd door terrorist Lozano begint er een grote zoekactie om Emily te vinden. Er is contact met de ouders en de reden lijkt duidelijk. Maar is dat wel echt zo? Wordt Emily wel echt vrijgelaten als de ouders toegeven aan de wensen van de ontvoerder? Emily heeft de hoop opgegeven en de politie zoekt met man en macht. Door de vele handlangers lijkt het onmogelijk om Emily nog te vinden. Terwijl Emily steeds meer verwaarloost wordt en de dagen langer lijken te duren vraagt de familie zich af of ze ooit nog levend wordt terug gevonden. De zoektochten lijken op niks uit te draaien en de tijd tikt. Wordt Emily ooit gevonden? En komt ze hier levend weer uit?


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Welkom op mijn blog!

Eerste exemplaar

Welkom op mijn blog!